http://www.zoofirma.ru/

Важливі новини для випускників 2015 року.

Кілька важливих новин для випускників 2015 року.

  Підготовка до ЗНО з української мови та літератури
індивідуально і в групах від автора сайту "Світ слова"
Запис за телефоном (viber)  0664302060

1. Творчий переказ з української мови та літератури в школі одинадцятикласники писати не будуть.

 

Замість цього всі випускники, незалежно від того чи планують вони подавати документи у ВНЗ чи ні, будуть зобов'язані пройти єдиний тест з української мови та літератури, який зараховуватиметься як результат ЗНО.

2. Скасовано мінімальний бал при проходженні тесту. Нагадую, що до минулого року він був 124. Випускники з низьким рівнем знань отримають сертифікати з відміткою "не здав". Методи оцінювання цьогорічних тестів буде розроблено індивідуально для кожного предмета, так заявив Ігор Лікарчук, директор УЦОЯО.

3. До вступу цього року допускатимуться лише абітурієнти із сертифікатами 2015 року. Раніше подавати документи до ВНЗ можна було із сертифікатами минулих років. Тобто ті, хто планує вступ у 2015 році, обов'язково повинні пройти ЗНО саме в цьому році.

4. Можливо відмінять вступ без ЗНО для випускників коледжів. Точно про це буде відомо після 15 жовтня, коли будуть затверджені Умови вступу у 2015 році.

5. Затверджено програму ЗНО з української мови та літератури на 2015 рік. Змін у програмі немає. Ознайомиитись із програмою можна тут: мова, література.

6. Тест ЗНО з української мови та літератури у 2015 році матиме два рівні складності: А (менш складний, для нефілолгічних спеціальностей ВНЗ), В (більш складний, для філологічних спеціальностей). Який тест А чи В подавати - вирішує ВНЗ. Однак абітурієнт з результатами складнішого теста В може подавати документи на спеціальності, де необхідним є сертифікат А рівня, а абітурієнт з результатами А тесту на спеціальності, де треба сертифікат В рівня - ні.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

http://www.zoofirma.ru/