http://www.zoofirma.ru/

Усім, хто складає ЗНО - УДАЧІ!

  Підготовка до ЗНО з української мови та літератури
індивідуально і в групах від автора сайту "Світ слова"
Запис за телефоном (viber)  0664302060

Ох і швидко ж промайнув час. Готувались, учили, читали, сперечались, запам'ятовували, шукали відповіді, інколи, як без цього, втомлювались і байдикували, а потім все знову. Бо кожному, хто цього року хоче почати вищу освіту в страшних і не дуже снах снились літери - ЗНО!

Вирішальний момент настав!

Усім-усім, хто складатиме тестування від щирого серця бажаю успіхів, високих балів, простих питань, вчасно згаданих правил і правильних відповідей, зосередженості, спокою й удачі!!!!

Пару порад наостанок.

В день перед тестом не намагайтесь охопити неохопне. Повторюйте, але й відпочиньте також.

На тестуванні, в першу чергу, коли дозволять відкривати тестові зошити, подивіться тему твору, якщо виникли якісь ідеї - запишіть їх в чернетці (наприклад, ідеї щодо аргументації - твори, теми чи герої, що підтвердять вашу тезу). Якщо ідей не виникло - нічого страшного. Повертайтесь до розв'язання тестових завдань. за півтори-дві години, коли ви їх завершите, ваша підсвідомість так чи інакше вам щось підкаже з приводу твору.

Візьміть з собою необхідні канцелярські товари - три ручки чорного кольору, бажано нові й однакові, можливо простий олівець. Пам'ятайте, що в тестовому зошиті ви можете писати і малювати, але уважно заповнюйте бланк А!

Розраховуйте свій час. Будьте уважні. Шукайте підказки в інших тестових завданнях - особливо це стосується літератури.

ЩЕ РАЗ - УДАЧІ ВСІМ!

З любов'ю і повагою, Леся Скорик

 

автор - Леся Скорик ©

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

http://www.zoofirma.ru/