http://www.zoofirma.ru/

Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

м. Київ 09.08.2011 № 946

  Підготовка до ЗНО з української мови та літератури
індивідуально і в групах від автора сайту "Світ слова"
Запис за телефоном (viber)  0664302060

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 серпня 2011 року за № 1006/19744

Відповідно до Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 926 «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року № 1095 «Деякі питання запровадження зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти»

НАКАЗУЮ:

1. Провести в 2012 році зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України, з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької, іспанської.

2. Установити, що в 2012 році результати зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти зараховуються як вступні випробування до вищих навчальних закладів для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарного спрямувань).

3. Українському центру оцінювання якості освіти (Зайцева І. П.):

3.1. Забезпечити розроблення та укладення тестів з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської, англійської, німецької, французької, іспанської мов.

3.2. Здійснити переклад тестів з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами.

3.3. Провести роз’яснювальну роботу серед громадськості щодо порядку проведення в 2012 році зовнішнього незалежного оцінювання.

3.4. Подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Департаменту економіки та фінансування (Даниленко С. В.) під час формування пропозицій щодо фінансування в 2012 році бюджетної програми 2201470 «Здійснення зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Українським центром оцінювання якості освіти та його регіональними підрозділами» передбачити видатки на проведення зовнішнього незалежного оцінювання в повному обсязі.

5. Адміністративно-господарському департаменту (Ворошиловський О. В.) у встановленому порядку зробити відмітку в архівних справах.

6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

7. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр Д. В. Табачник

Ласкаво просимо в "Світ слова"

www.testportal.gov.ua

Коментарі   

0 #1 Валерый 30.10.2011, 19:05
Дуже допомогли!!! Буду ретельніш готуватися до ЗНО=) :lol: :oops:
Цитата

Додати коментар


Захисний код
Оновити

http://www.zoofirma.ru/