http://www.zoofirma.ru/

Нова програма ЗНО з української літератури?

  Підготовка до ЗНО з української мови та літератури
індивідуально і в групах від автора сайту "Світ слова"
Запис за телефоном (viber)  0664302060

Схоже, що МОН припасло "різочку", а не "миколайчика" в переддень свят, - Програму з української літератури знову змінили.

Нагадую, що перші 4 роки ЗНО проводилось за однією програмою. Потім її змінили в 2011 році, і ось тепер знову. Варто зауважити, що поки не вдалося знайти оригінал наказу МОН  від 03.12.2013 № 1689“Про затвердження програм для проведення зовнішнього незалежного оцінювання ”  і додатків до нього, в яких викладена власне нова програма. Те, що є в інтернеті - лише копії без печаток "Затверджено". До того ж і на офіційному сайті МОН немає ні тексту наказу, ні додатків, відсутні вони також і на сайті УЦОЯО. Чи то так повільно працює бюрократична машина, чи то ще не все узгодили. Вважаю, із змінами варто ознайомитись, але слід почекати документів з печатками, а то ще щось нове знайдемо тестових завданнях.

Те, що вдалося знайти: {phocadownload view=file|id=29}, {phocadownload view=file|id=30}

автор - Леся Скорик © "Світ слова"

PS: Не щастить "Мартинові Борулі". Не Беруля він по документах, а "Буруля" - цитата з Нової програми з української літератури 2014. Перевірте самі :)

Коментарі   

0 #1 Ольга111 11.09.2014, 06:47
Зараз можливі нові зміни в Умовах прийому та проведенні ЗНО в 2015 році. Дізнавайтеся пропозиції змін від Директора УЦОЯО
Цитата

Додати коментар


Захисний код
Оновити

http://www.zoofirma.ru/