http://www.zoofirma.ru/

Будьмо знайомі!

Хоча за освітою я журналіст, однак рівень знань української в мене від мами – Любов Іванівни, вчительки української мови та літератури з майже півстолітнім стажем. Я росла в школі і пішки ходила не під стіл, а під парту. Зараз ми з мамою колеги. Обидві викладаємо.
Українську мову я люблю. В житті говорю нею. Щороку, завдяки моїм учням, дізнаюся про неї щось нове. А на деякі питання ще шукаю відповіді.
У викладанні української орієнтуюся на програму ЗНО. Правила пояснюю за власною авторською методикою - максимально просто і зрозуміло. Також ретельно розглядаю усі винятки і допомагаю учням легко їх запам’ятовувати.
На початку своєї викладацької діяльності виїжджала на заняття до учнів додому. Це був той іще квест з логістики.
Однак у 2017 році перейшла на викладання онлайн. З того часу моє робоче місце – мій комп'ютер.
У 2010 році, одна з перших, почала викладати тести ЗНО на своєму сайті "Світ слова" (www.svitslova.com)
Тут ви знайдете усі тести з української мови та літератури, починаючи з 2007 року. І вже зараз зможете безкоштовно потренуватися, перевірити рівень своїх знань та побачити скільки балів ви набираєте за шкалою того чи іншого року. Для цього зареєструйтеся, активуйте свій акаунт і проходьте реальні тести ЗНО за посиланням
З 2014 року була волонтером-викладачем на курсах з вивчення української мови. Започаткувала безкоштовні курси підготовки до ЗНО для дітей захисників, переселенців та волонтерів.
Цього року вперше проведемо групові навчання онлайн.
До навчання можуть долучитися одинадцятикласники і не лише вони зі всієї України.
Як це зробити?
Напишіть мені у вайбер/телеграм (0664302060) або телефонуйте і я відповім на усі питання.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

http://www.zoofirma.ru/